vistas - garneļu zupa

4 1

Sastāvdaļas

  • Puse vistas vai ap 600 gr. vistas gabali
  • 300 gr. notīrītas garneles
  • Pusotrs sīpols
  • 2 ķiploku daiviņas
  • Paliels burkāns
  • Pus sauja uz pusēm pārlauztu spageti makaronu
  • 2 tomāti un 2 kartupeļi
  • Sāls/pipari/smaržīgie pipari/lauru lapas/eļļa apcepšanai

Pagatavošana

110 min.
  1. Sākumā vistu jāliek mazliet apcepties uz lielas liesmas. Tikām var sagriezt pārējās sastāvdaļas.
    Sākumā vistu jāliek mazliet apcepties uz lielas liesmas. Tik...
  2. Daudz nevajag, lai minimāli aprauj brūnējumu.
    Daudz nevajag, lai minimāli aprauj brūnējumu.
  3. Apcepto vistu var likt grāpī un klāt verdošu ūdeni, litru pusotru vai divus. Uz pannas tikām var apcept dārzeņus, sākumā sīpolus, tad klāt burkānus.
    Apcepto vistu var likt grāpī un klāt verdošu ūdeni, litru pu...
  4. Kad iepriekšējie ir apcepušies, tad beigās klāt tomātus, mazliet pacept un griezt uguni nost, lai pasut mazliet savā nodabā uz pannas.
    Kad iepriekšējie ir apcepušies, tad beigās klāt tomātus, maz...
  5. Tikām no vistas ievietošanas ūdenī ir pagājušas minūtes divdesmit un tagad var pievienot pirmīt sagrieztos kartupeļus un lai vārās uz palēnas liesmas minūtes 15 - 20. Klāt garšvielas.
    Tikām no vistas ievietošanas ūdenī ir pagājušas minūtes divd...
  6. Pēc noteiktā laika jāpievieno apceptie dārzeņi un atsalušās garneles un visam jāļauj pavārīties minūtes 15
    Pēc noteiktā laika jāpievieno apceptie dārzeņi un atsalušās...
  7. Tagad vista jau būs mīksta un var izķeksēt no ūdens to, kā vista izvilkta, tā virumā iemet makaronus un tikām atbrīvo vistu no kauliem, saplucina un liek atpakaļ katlā.
    Tagad vista jau būs mīksta un var izķeksēt no ūdens to, kā v...
  8. Ja elektriskā plīts, tad var slēgt ārā un atstāt pusstundiņu uz karstā riņķa, lai paliek mīksti makaroni, ja gāzes plīts, tad pavārīt minūtes 5 vēl.
  9. Viss gatavs. pasniedz ar krējumu un/vai zaļumiem.
    Viss gatavs. pasniedz ar krējumu un/vai zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas