Lieldienu tiramisu

5 1

Sastāvdaļas

  • 50 g mandeļu pārslu
  • 300 g konservētu ananasu savā sulā
  • 250 g siera „Mascarpone”
  • 250 g biezpiena
  • 30 g Dansukker pūdercukura
  • 150 ml saldā krējuma
  • 25 g Dansukker baltā cukura
  • 75 g cepumu „Dāmu pirkstiņi”
  • 100 ml olu liķiera

Pagatavošana

60 min.
  1. Mandeļu pārslas viegli apgrauzdē sausā pannā. Notecina sulu no konservētajiem ananāsiem, saglabā to. Ananasus sagriež mazos gabaliņos. Sajauc sieru „Mascarpone”, biezpienu un pūdercukuru. Saldo krējumu un cukuru saputo stingrās putās. Iecilā putukrējumu biezpiena un siera masā. Pusi iegūtās masas izklāj lēzenā traukā. Virsū izkārto ananasu gabaliņus.
  2. Mazā bļodiņā sajauc 50 ml ananāsu sulas un pusi olu liķiera. Šajā šķidrumā samērcē „Dāmu pirkstiņus” un pēc tam tos izkārto virs ananasiem.
  3. Atlikušo biezpiena un siera masu klāj virs cepumiem. Apsmidzina virspusi ar atlikušo olu liķieri un pārkaisa ar mandeļu pārslām. Pirms pasniegšanas atdzesē.

    Lai labi garšo!
    Atlikušo biezpiena un siera masu klāj virs cepumiem. Apsmidz...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Kuulaps 2014. gada 19. aprīlis 11:11
Jāatdzesē, lai viss sasūktos.
Santa 2012. gada 5. aprīlis 19:41
jācep, ka beigās rakstīts, ka jāatdzesē?
Linda 2012. gada 31. marts 14:24
cik porcijas tur sanāk?????

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti