Ātrā kefīra plātsmaize ar āboliem un ķiršiem

3 1
Ātrā kefīra plātsmaize ar āboliem un ķiršiem
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Līgo svētku

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 1 glāze/s cukura
  • 1 glāze/s kefīra
  • 2 glāze/s miltu
  • 2 olas
  • 1/2 tējk. cepamais pulveris
  • Vaniļas cukurs
  • Virsai:
  • 2 olas
  • 2 āboli
  • 100 g atkaulotu ķiršu
  • 100 ml skābā krējuma
  • Cukurs pēc garšas
  • Nedaudz kanēļa

Pagatavošana

40 min.
  1. Olas sakuļ ar cukuru.
  2. Iesijā miltus, cepamo pulveri un samaisa.
  3. Pielej kefīru un sakuļ viendabīgā mīklā.
  4. Cepamo plāti izklāj ar cepamo papīru un ielej mīklu.
  5. Nomizo ābolus, sagriež šķēlēs. Uzber uz plātsmaizes kopā ar ķiršiem. 6.
  6. Liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 20 - 25 minūtes 200*C.
  7. Olas sakuļ ar cukuru, krējumu, cukuru un kanēli. Pārlej plātsmaizei un vēl uz 3 minūtēm liek krāsnī.
    Plātsmaizes gatavību var arī noteikt: iedurot plātsmaizē koka skaliņu, ja mīkla nelīp klāt, tad gatavs. Atdzisušu sagriež gabaliņos.

    Lai labi garšo!
    Olas sakuļ ar cukuru, krējumu, cukuru un kanēli. Pārlej plāt...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

anna 2014. gada 27. septembris 19:40
es taisiju pats maizi un man sanaca loti lai un bija loti garsiga.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize