Sākums > Receptes > Konservējumi

Gurķi sinepju marinādē

2009. gada 30. septembris
Foto: Ilze Lipska
Pagatavošana
30 min
1. Gurķus ar diļļu kātiem un sīpoliem sakārto burciņās.
2. Vāra marinādi - uz litru ūdens vajag 4 ēd. k. cukura, 1 nepilna ēd. k. sāls, 20 pipari, 4 lauru lapas un ķiploki, liek visu vārīties.
Foto: Ilze Lipska
3. Kad ūdens uzvārījies, pieliek 4 ēd. k. sinepes, un izmaisa.
Foto: Ilze Lipska
4. Tad pielej etiķi, un marināde gatava. Etiķi - 100 ml uz litru ūdens. Lej marinādi burciņās.
Foto: Ilze Lipska
5. Pasterizē 15 minūtes, aizvāko un apgriež otrādi, lai atdziest.
6. Lai labi garšo!
Uz augšu