Atra abolu sarlote

4 1

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 6 karotes cukura
  • Skipsnina sals
  • 6 lieli aboli
  • 6 ed/k miltu

Pagatavošana

40 min.
  1. olas dzeltenumu atdala no baltumu. Olas baltumu sak kult-kad ir nelielas butinas pievieno skipsninu sals un sakul stingras putas.
  2. Iecila olas dzeltenumus un miltus, pievieno cukuru. Abolus sagriez kuicinos nelielos un iecila mikla. Nemaisa, bet gan iecila visu uzmanigi.
  3. Uzkarse krasni uz 180gradiem-pannu ieziez ar sviestu-ielej maisijumu un uz 30min(kamer gatavs-parbauda ar serkocinu, ja mikla nelip klat, tad gatavs) iznem no formas-apgriez otradi-apkaisa ar pudercukuru un bon apetit :)

Komentāri

....... 2011. gada 27. februāris 16:18
:D.. vajag uzmanīgāk lasīt recepti..... tad zināsiet, kur palika āboli....
Līķe 2011. gada 22. janvāris 11:34
Āboli jāliek pirms cepšanas ;)
Inta 2009. gada 24. jūlijs 21:54
interesanti,tie āboli jāliek pirms vai pēc cepšanas? :))))

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Deserti

Jaunākās receptes