Rudenīgā baraviku zupa

4 1
Rudenīgā baraviku zupa
Foto: Depositphotos.com
Vārot zupu, pagatavošanas laiks ir ļoti aptuvens - prātīgi ir ik pa brīdim sastāvdaļas nogaršot.

Sastāvdaļas

  • 300 g baraviku
  • 2-3 nelieli kartupeli
  • 3 ēd. k. putaimu
  • 150 g kūpināta speķa
  • 1-2 vidēji burkāni
  • 1 vidējs sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • Ūdens

Pagatavošana

70 min.
  1. Katlā uzvāra ūdeni, pievieno sāli un ber iekšā noskalotus putraimus.
  2. Kamēr putraimi vārās - notīra burkānu, sarīvē. Notīra sīpolu - sagriež. Sagriež pavisam mazos gabaliņos arī gaļu - visu liekuz pannas apcepties. Pievieno nedaudz sāls un piparu.
  3. Notīra, sagriež un apcep baravikas.
  4. Nomizo kartupeļus un sagriež gabaliņos - pievieno zupai brīdī, kad putraimi teju mīksti. Kopā ar kartupeļiem vārīties liek arī burkānu - sīpolu sacpto masu un sēnes.
    Vāra līdz kartupeļi mīksti. Pēc nepieciešamības papildina ar sāli un pipariem.

    Labu apetīti!
    Nomizo kartupeļus un sagriež gabaliņos - pievieno zupai brīd...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Lauma 2010. gada 10. septembris 14:39
jā, man radās tieši tāds pats jautājums, jo pie pagatavošanas par baravikām ne vārda
Ilze Pastare 2010. gada 9. septembris 18:39
Kad jāliek baraviki?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas