Rīvmaizē cepta zivs

3 1
Rīvmaizē cepta zivs
Foto: Depositphotos.com
Heka fileju var aizvietot ar jebkuru citu baltās zivs fileju.

Sastāvdaļas

  • 500 g heka filejas
  • 2 ola
  • 4 ēd. k. miltu
  • 6 ēd. k. rīvmaizes
  • Sāls
  • Pipari
  • 50 g taukvielu

Pagatavošana

30 min.
  1. Zivs fileju pārkaisa ar pipariem un sāli. Sakuļ olu. Vienā traukā ieber miltus, otrā - rīvmaizi.
  2. Zivs gabalus apviļā miltos, tad iemērc sakultajā olā un vēlreiz apviļā rīvmaizē.
  3. Liek uz pannas sakarsētās taukvielās un cep zeltainu vispirms vienu pusi, tad otru pusi.

    Lai labi garšo!
    Liek uz pannas sakarsētās taukvielās un cep zeltainu vispirm...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Velta 2015. gada 2. jūnijs 19:52
Man tieši vajadzēja Šādu elementāru recepti, jo visādas piedevas man nav pieejamas. Un garšo tikai šādi gatavotas. Paldies

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni