Maltās gaļas un makaronu sacepums

5 1
Maltās gaļas un makaronu sacepums
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 400 g maltās gaļas (cūkgaļa vai jauktā masa)
  • 200 g makaronu
  • 1 sīpols
  • 200 g siera
  • 20 g rīvmaizes
  • Majonēze
  • Sāls
  • Sviests
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

40 min.
  1. Gaļu kopā ar sasmalcinātu sīpolu, sāli un pipariem apcep nelielā daudzumā taukvielu.
  2. Paralēli uzvāra makaronus un atdzesē līdz tie ir silti.
  3. Veidni vai pannu ieziež ar sviestu un nokaisa ar rīvmaizi.
  4. Makaronus liek veidnes apakšējā daļā, virsū kārto sacepto malto gaļu.
  5. Sieru sarīvē un sajauc ar majonēzi. Bagātīgā kārtā liek virs gaļas. Masu glīti izlīdzina.
  6. Liek krarstā cepeškrāsnī un cep 220 grādu temperatūrā 15 minūtes.

    Labu apetīti!
    Liek krarstā cepeškrāsnī un cep 220 grādu temperatūrā 15 min...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

agnesebella 2013. gada 3. jūnijs 13:23
ņam

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni