Cūkgaļa medus mērcē

5 1
Cūkgaļa medus mērcē
Foto: Depositphotos
Viena no labākajām garšu kombinācijām jebkurai gaļai - soja ar medu - nav pat nepieciešamība papildināt vēl ar citām garšvielām.

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas (vēlams kakla karbonāde)
  • 3 sīpoli
  • 2 - 3 ēd. k. sojas mērces
  • 4 ēd. k. medus
  • Pēc vēlēšanās var pievienot papriku vai kādu citu dārzeni un indijas riekstus

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagriež sīpolus (bet ne sasmalcina) un papriku, liek uz pannas cepties, kad sīpoli sāk apbrūnināties pievieno klāt nelielās strēmelītēs sagrieztu cūkgaļu. Cep kamēr cūkgaļa vairs nav jēla.
  2. Pievieno klāt sojas mērci un sautē kādas 10 minūtes, tad pievieno medu un turpina sautēšanas procesu, kamēr cūkgaļa sāk mazliet "piedegt".
  3. Tad nogriež ļoti lēnu liesmu un ik pa laikam apmaisot sutina kādas 10 min. Pannas vāku cepšanas procesā var nelietot.
  4. Pasniedz kopā ar rīsiem.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

ttt 2015. gada 22. septembris 22:11
Vai man vienīgajai likās par saldu?Pieliku 3 ēdamk.medu,taču bija daudz par daudz.
Janis 2013. gada 3. aprīlis 20:01
Super garšīga mērce, mājā viss gaitenis smaržoja... Vienīgi ananāsus aizmirsu bet arī tā ņjamīgi. Paldies par recepti.
Rauls 2013. gada 15. februāris 16:08
Piemetam vēl klāt pus bundžiņu konservētu ananāsu un galvenais nenožēlot medu. recepte strādā. sanāk tumša lipīga cūkgaļa smukās strēmelēs. nekādu garšvielu, paprika, sīpols un medus iedod visu nepieciešamo.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni