Sākums > Receptes > Deserti

Biskvīta torte ar augļiem un jogurtu

2007. gada 28. decembris
Foto: Ilva Budeviča
Pagatavošana
1 min
1. ŽELATĪNU UZBRIEDINA 4 STUNDAS APLIETU AR VĀRĪTO ATDZESĒTO ŪDENI.
2. IZCEP 2 BISKVĪTA KĀRTAS -
3. SAPUTO 10 OLAS AR 10 ĒDAMK.CUKURA UN VANIĻAS CUKURA ŠĶIPSNIŅU STINGRĀS PUTĀS, PIEMAISA LĒNI 10 ĒDAMKAROTES MILTU.
4. LEJ UZ PANNAS, KURĀ IELIKTS CEPAMPAPĪRS UN CEP 200 GR. TEMPER. GAIŠI BRŪNAS. IZŅEM, IZGĀŽ UZ GALDA, LAI ATDZIEST.
5. IZKAUSĒ UZBRIEDUŠO ŽELATĪNU KARSTĀ ŪDENS PELDĒ, TIKAI NEDRĪKST UZVĀRĪT.
6. SAPUTO SKĀBO KRĒJUMU AR CUKURU UN VANIĻAS CUKURU, PIEVIENO JOGUTU, CAUR SIETU IZBERZTU BIEZPIENU UN PIEMAISA ISTABAS TEMPER. ATDZISINĀTU ŽELATĪNU .
7. AR PAGATAVOTO BIEZPIENA-JOGURTA KRĒMU APSMĒRĒ VIENU TORTES KĀRTU, VIRSŪ LIEK OTRU.
8. APSMĒRĒ AR KRĒMU ARĪ MALAS UN VIRSPUSI.
9. MALIŅAS APBER AR CAUR SIETU IZBERZTĀM, KALTĒTĀM BISKVĪTA DRUMSTALĀM.
10. VIRSPUSI ROTĀ AR AUGĻIEM.
11. ĻAUJ SASTINGT TORTEI AUKSTUMĀ.
12. AR KRĒMU UN AUGĻIEM JĀRĪKOJAS ĀTRI, JO KRĒMS NO ŽELATĪNA ĻOTI ĀTRI SASTINGST .
Uz augšu