Vistas fileja apelsīnu sulā

4 1
Vistas fileja apelsīnu sulā
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg vistas filejas
  • 0.5 l apelsīnu sulas (var lietot arī paku sulu)
  • Vistas gaļas garšvielas
  • 2 tējk. kartupeļu cietes
  • Rīvēta apelsīna miziņa
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa cepšanai
  • Pētersīļi pasniegšanai

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, pārber ar garšvielām un liek apcepties uz ietaukotas pannas.
  2. Gatavo vistas fileju liek katliņā, pārlej ar apelsīnu sulu pievieno, rīvētu apelsīnu miziņu. Uzliek vāciņu un liek uz lēnas uguns sautēties ~20 min.
  3. Kad vista savu laiku jau pasautējusies, atsevišķā trauciņā iejauc kartupeļu cieti ar apelsīnu, izšķīdina un pievieno mērcei, kārtīgi samaisa, lai mērce sabiezē.
    Pasniedzot, pārkaisa ar sasmalcinātu ar pētersīli, lai piešķirtu papildus garšas un svaigu aromātu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Teiksma 2011. gada 17. jūlijs 11:34
atvainojos par dubulttekstiem.. Internets telefonā un telefons ar saviem jestrākajiem tekstu ievadīšanas jociņiem
Teiksma 2011. gada 17. jūlijs 11:28
mani, kā pilnīgu iesācēju, drusku samulsināja "filejas atdauzīšana".. Tas ir kā? Nu ar āmuriņu kā karbonādi īsti vistu neceļas roka dauzīt... :D Vai tomēr?mani, kā pilnīgu iesācēju, drusku samulsināja "filejas atdauzīšana".. Tas ir kā? Nu ar āmuriņu kā karbonādi īsti vistu neceļas roka dauzīt... :D Vai tomēr?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni