Grilētas cūkgaļas ribiņas ar čili

4 1
Grilētas cūkgaļas ribiņas ar čili
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas ribiņu
  • 75 g universālās marinādes
  • 1 sīpols
  • 1 ķiploks
  • 1 čilī pipars
  • Svaigs timiāns un rozmarīns
  • 300 g olīveļļas

Pagatavošana

160 min.
  1. Cūkgaļas ribiņas iesmērē ar olīveļļu un 75 g universālās marinādes, ievieto gaļu polietilēna maisā un tur ledusskapī vismaz divas stundas.
  2. Pēc divām stundām izņem no maisa un nosusina ar salveti.
  3. Ribiņas kopā ar sīpolu un pārgrieztu ķiploku grilē 250*C 25 minūtes.
  4. Cepšanas laikā gaļu un dārzeņus divreiz apsmērē ar olīveļļu. Pasniedz kopā ar dārzeņiem un svaigu timiānu un rozmarīnu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Jānītis 2016. gada 7. aprīlis 12:19
Kā sasniegt vēlamo temperatūru 2500C, kurā jācep 25 minūtes, ja dzelzs kūst pie 1500C? Ja tomēr izdodas tādu temp.-2500C sasniegt, kas varētu sanākt no tām ribiņām pēc 25 minūtēm?
Dina 2015. gada 12. decembris 15:29
Paldies par ieteikumu

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni