Maltās gaļas mērce ar tomātiem

3 1
Maltās gaļas mērce ar tomātiem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojus spageti makaroni
  • 0.5 kg maltas cūkgaļas
  • 1 bundžiņa tomātu savā sulā
  • 1 paciņa "SantaMaria" piedeva "Visiem gaļas ēdieniem" vai piedeva "Maltai gaļai"
  • Ūdens
  • Taukvielas cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Uzliek uz uzsildītas pannas malto gaļu, samīca to smalkos gabaliņos, lai nebūtu kunkuļu. Kad gaļa ir apcepusies pielej tai ūdeni, lai tas nosedz visu gaļu un sautē tik ilgi, kamēr uz pannas vairs nepaliek ūdens.
  2. Pēc tam piejauc tomātus, sagrieztus vidēji lielos gabaliņos, to visu sajauc un pieber garšvielas. Mērci cep apmēram 10-15 min. Pēc tam noslēdz uguni, uzliek vāku un ļauj dažas minūtes pasutēties.
  3. Kad mērci liek sautēties, uzliek vārīties makaronus.
  4. Kad makaroni gatavi, liek šķīvjos pārlej ar mērci un pasniedz.

    Labu apetīti!
    Kad makaroni gatavi, liek šķīvjos pārlej ar mērci un pasnied...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni