Maltās gaļas mērce ar tomātiem

4 1
Maltās gaļas mērce ar tomātiem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojums spageti makaronu
  • 0.5 kg maltas cūkgaļas
  • 1 bundžiņa tomātu savā sulā
  • 1 paciņa "SantaMaria" piedeva "Visiem gaļas ēdieniem" vai piedeva "Maltai gaļai"
  • Ūdens
  • Taukvielas cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Pannā sakarsētās taukvielās liek malto gaļu, samīca to smalkos gabaliņos. Kad gaļa ir apcepusies, pielej ūdeni tik daudz, lai tas nosegtu visu gaļu un sautē tik ilgi, kamēr tas iztvaikojis.
  2. Pēc tam pievienotomātus, sagrieztus vidēji lielos gabaliņos. To visu sajauc un pieber garšvielas. Mērci gatavo apmēram 10 - 15 min. Pēc tam noņem no uguns, uzliek vāku un ļauj dažas minūtes pasautēties.
  3. Kad mērci liek sautēties, uzliek vārīties makaronus.
  4. Kad makaroni gatavi, liek šķīvjos, pārlej ar mērci un pasniedz.

    Labu apetīti!
    Kad makaroni gatavi, liek šķīvjos, pārlej ar mērci un pasnie...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni