Kebabs - austrumnieku gaume

3 1
Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 500 -1000 kg maltas jaunlopu galas(pec iespejas mazak speka) 12%-18%
  • 1 sipols
  • Garsviela - Annina kopeja ar zalumiem vai ari turku kebaba garsviela, sals pec garsas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sipolu sagriez pec iespejas sikak un samaisa kopa ar malto galu un garsvielam un sali.
  2. Malto galas masu liek uz iesmiem(plakaniem,speciali domati kebabam) un liek uz uguns cepties.
  3. Vislabak pasniedz kebabu ar salatiem vai ari risiem pec izveles...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni