Vitamīnu laiks! RABARBERU recepšu izlase!

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Tas ilgi gaidītais laiks, kad daba mūs sāk atkal iepriecināt un lutināt ar labumiem, ir klāt! :) Nelaidīsim garām nevienu iespēju baudīt pašmāju gardumus. Šī brīža produkts – rabarberi. Grauz svaigus un uzņem vitamīnus vai arī nekautrējies pagatavot ko gardu – plātsmaizes, uzpūteņus, pat saldējumus. Piedāvājam RABARBERU RECEPŠU IZLASI! :) Receptes.lv, Šefpavārs Grāpītis  

 Interesanti:

  • Par rabarberu dzimteni tiek uzskatīta Ķīna;
  • Rabarberi ir vieni no pirmajiem pavasara augļiem;
  • Rabarberus izmanto ne tikai kulinārijā, bet arī vīna ražošanā, kā arī audzē kā dekoratīvo augu;
  • Rabarberu sula ir lieliska piedeva salātu mērcēm;
  • Rabarberus uzglabā vēsā vietā, aptītus mitrā papīrā vai ietītus plēvē.

Vairāk recepšu izlases:

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu