Kā atbrīvot baklažānu no rūgtās garšas?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Vai esi ēdis baklažānu, kam pēc pagatavošanas piemīt rūgti sīva garša? Ja tā, tas tikai tāpēc, ka nav ievērots 1 sīks knifs, kas ļaus izbaudīt lielisko dārzeni bez traucējošā rūgtuma.

Baklažāna tipisko rūgtumu noņems sāls. Sagriez dārzeni šķēlītēs vai gabaliņos, kā nu tev nepieciešams, apkaisi ar sāli (ja ir iespējams, ideālā variantā izmanto tieši jūras sāli) un ļauj tam pastāvēt, līdz tas sācis sulot. Tad noskalo gabaliņus vai šķēles zem auksta ūdens un turpini gatavot. Baklažāns garšos lieliski un sīvums būs zudis.

Baklažānu cepurītes

Foto: Depositphotos.com

Avots: Kitchenmag.ru

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu