Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Persiku un ķiršu ievārījums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 350 g persiku
  • 350 g ķiršu
  • 700 g cukura
  • 1 pac. vaniļas cukura
  • 1 citrona rīvēta miziņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Persikiem nomizo miziņu, izņem kauliņus un sagriež šķēlītēs.
  2. Persikus kopā ar cukuru, citrona miziņu un vaniļas cukuru atstāj uz nakti slēgtā traukā.
  3. No ķiršiem izņem kauliņus, pievieno persikiem un atstāj vēl uz stundu.
  4. Tad masu uzvāra un vāra apmēram 5 minūtes.
  5. Karstu izlej burkās un aizvāko.
  6. Apgāž burkas otrādi uz 15 minūtēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas