Persiku un ķiršu ievārījums

Sastāvdaļas

  • 350 g persiku
  • 350 g ķiršu
  • 700 g cukura
  • 1 pac. vaniļas cukura
  • 1 citrona rīvēta miziņa

Pagatavošana

1 min.
  1. Persikiem nomizo miziņu, izņem kauliņus un sagriež šķēlītēs.
  2. Persikus kopā ar cukuru, citrona miziņu un vaniļas cukuru atstāj uz nakti slēgtā traukā.
  3. No ķiršiem izņem kauliņus, pievieno persikiem un atstāj vēl uz stundu.
  4. Tad masu uzvāra un vāra apmēram 5 minūtes.
  5. Karstu izlej burkās un aizvāko.
  6. Apgāž burkas otrādi uz 15 minūtēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi