Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Pikantie ērkšķogu konservi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g pusgatavu ērkšķogu
  • 500 g ābolu
  • ¼ l vīnetiķa
  • 3 sīpoli
  • 200 g cukura
  • Sāls
  • 100 g rozīņu
  • ¼ tējk. kanēļa
  • Maltas krustnagliņas uz naža gala
  • 1 tējk. malta ingvera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ērkšķogas nomazgā, ābolus un sīpolus nomizo, sagriež šķēlītēs.
  2. Uzvāra vīnaetiķi kopā ar rozīnēm, cukuru un mazliet sāls.
  3. Šajā marinādē liek ogas, ābolus un sīpolus.
  4. Strauji kopā uzvāra, tad neaizvākotā katlā uz lēnas uguns tvaicē 30-40 minūtes.
  5. Sabiezējušo karstu masu iepilda sterilos traukos, aizvāko un tad atdzesē.
  6. Šie konservi ir ideāla piedeva no medījuma gatavotiem ēdieniem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas