Cepumi pie kafijas

Sastāvdaļas

  • 300 g miltu
  • Pusgl. cukura
  • 80 g sviests
  • Skābs krējums
  • 2 banāni
  • 1 ābols
  • Citronu sula
  • 3 ēd.k. pūdercukura
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Izsijātiem miltiem pievieno cukuru, sviestu, šķipsniņu sāls un tik skāba krējuma, lai mīkla būtu normāli izveltnējama.
  2. Mīklu stundu tur vēsā vietā.
  3. Banānus saspaida, pievieno citronu sulu, sarīvētu ābolu un pūdercukuru, samaisa.
  4. Mīklu izveltnē, ar glāzi izspiež aplīšus uz tiem liek pildījumu un izveido pīrādziņus.
  5. Tos liek katliņā ar verdošu eļļu un vāra gaiši brūnus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi