Sviestmaižu kūka

Sastāvdaļas

  • Pildījums: (uz baltmaizes vai rupjmaizes)
  • 1 tūbiņa šķiņķa pastēte
  • 2 ēd.k. sasmalcināta paprika (dažādu krāsu)
  • 2 ēd.k. sasmalcināti marinēti dārzeņi ( pēc izvēles)
  • 4 ēd.k. kubiņos sagriezts šķiņķis
  • 1 -2 tējk. sinepes
  • 1 ēd.k. pētersīļi
  • 2 pildījums: (uz rupjmaizes)
  • 1 tūbiņa aknu pastēte
  • 3 ēdk. sasmalcinātu marinētu gurķu
  • 2 ēd.k. sasmalcināti marinēti sīpoli
  • 1 -2 ēd.k. plūmju biezenis vai sasmalcinātu žāvētas plūmes

Pagatavošana

1 min.
  1. Noņem maizei garozu un samitrina mīkstumu pienā vai buljonā.
  2. Apsmērē maizes rikas ar pildījumu un saliek kārtās.
  3. Šķēles var būt plānas un pildījumu var lietot bagātīgi.
  4. Ietin "kūku"sviestmaižu papīrā un atstāj kādu laiku zem neliela sloga.
  5. Kūku var dekorēt ar Creme Bonjour un svaigiem dārzeņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi