Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Spageti ar bekonu un tomātiem

Spageti ar bekonu un tomātiem

FOTO: Depositphotos.com

Recepte nošpikota no itāļa, tā kā visnotaļ autentiska.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Spageti (daudzums atkarībā no ēdāju skaita)
  • 1 sīpols
  • 200 g bekona vai žavēta šķiņķa
  • 1 kārba konservētu tomātu (smalcinātos)
  • Olīveļļa
  • Pipari
  • Sāls
  • Baziliks
  • Siers (pēc vēlēšanās)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Spageti liek katlā vārīties (atbilstoši instrukcijai uz paciņas, galvenais nepārvārīt), ūdenim nepieciešams pieliet nedaudz olīveļļu, lai spageti nesalīp.
  2. Mērcei - pannā sakarsē olīveļļu, liek cepties sasmalcinātu sīpolu. Kad sīpols nedaudz apcepuies, tma pievieno sagrieztu bekonu un turpina cept. Pēc tam pievieno tomātus un uz nelielas uguns sautē (mērcei pievieno sāli, svaigi maltus piparus, baziliku pēc garšas).
  3. Kad spageti ir gatavi, tos pievieno gatavajai mērcei un apmaisa (var arī otrādi - mērci pārlej spageti). Pasniedzot var pārkaisīt ar rīvētu sieru (pēc vēlēsanās).

    Labu apetīti!
    Kad spageti ir gatavi, tos pievieno gatavajai mērcei un apma...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas