Kartupeļu un riekstu cepumi

Sastāvdaļas

  • 2 gl. vārītu kartupeļu masas
  • 2 ēd.k. izkausēta sviesta
  • 1 ēd.k. cukura
  • 2 olas
  • 1 gl. sakapātu vai maltu riekstu
  • Taukvielas
  • Pūdercukurs
  • 4 ēd.k. kviešu miltus

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas sakuļ, pieliek izkausētu sviestu, kartupeļu masu, riekstus, cukuru.
  2. Ar tējkaroti sakarsētos taukvielās laiž nelielus cepumus.
  3. Apgrozot cep spilgti dzeltenus.
  4. Cepumus izņem ar putukaroti, liek uz sieta notecēties.
  5. Pasniedzot pārkaisa ar pūdercukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi