Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Kartupeļu un riekstu cepumi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 gl. vārītu kartupeļu masas
  • 2 ēd.k. izkausēta sviesta
  • 1 ēd.k. cukura
  • 2 olas
  • 1 gl. sakapātu vai maltu riekstu
  • Taukvielas
  • Pūdercukurs
  • 4 ēd.k. kviešu miltus
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas sakuļ, pieliek izkausētu sviestu, kartupeļu masu, riekstus, cukuru.
  2. Ar tējkaroti sakarsētos taukvielās laiž nelielus cepumus.
  3. Apgrozot cep spilgti dzeltenus.
  4. Cepumus izņem ar putukaroti, liek uz sieta notecēties.
  5. Pasniedzot pārkaisa ar pūdercukuru.
Receptes.lv Iesaka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas