Rūgušpiena kēkss

Sastāvdaļas

  • 1 gl. rugušpiena
  • 1 gl. cukura
  • 1 gl. mannas
  • 1 gl. kviešu miltu
  • 1 gl. ābolu vai brūkleņu ievārījuma
  • ½ gl. pilnpiena
  • 1 tējk. sodas

Pagatavošana

40 min.
  1. Visus produktus liek bļodā un labi samīca.
  2. Mīklu ievieto ietaukotā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē un cep apmēram 25-30 minūtes.

Komentāri

lilucitis 2016. gada 23. janvāris 18:40
pārāk saldi
Marta 2013. gada 31. marts 14:43
Cik grādos?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi