Maizīte "vāverīte"

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 250 g kviešu miltu
  • 50 g cukura
  • 30 g sviests
  • 1 ola
  • 10 g rauga
  • 3 g sāls
  • 110 g ūdens
  • Veltnēšanai
  • 20 g miltu
  • 50 g sviests
  • Pildījumam
  • Riekstus
  • Cukurs
  • Ola
  • Sviests

Pagatavošana

1 min.
  1. Mīklu izveltnē taisnstūrī 0,5 cm biezumā un sagriež 15 cm platās lentēs.
  2. Mīklas lentes pārklāj ar riekstu pildījumu un satin rulletē.
  3. To sagriež gabaliņos un liek uz plāts ar griezumu uz augšu.
  4. Uzraudzē, apziež ar olu un cep 250 grādu karstā cepeškrāsnī.
  5. Pildījums:
  6. Riekstus sagrauzdē , sajauc ar cukuru un izmaļ caur gaļas mašīnu, tad pievieno olu, sviestu un visu labi samaisa.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi