Sastāvdaļas
- 1.5 l ūdens
- 300 g maltas cūkgaļas
- 200 g šampinjonu
- 100 g mizotas selerijas saknes
- 1 burkāns
- 1 ola
- Sāls
- Spagetī
- Pipari
- No maltās gaļas, pievienojot olu, sāli, piparus veido gaļas bumbiņas.
- Sarīvētus burkānus un selerijas sakni apcep nelielā eļļas daudzumā. Pielej ūdeni.
- Kad zupa sāk vārīties, pievieno sagrieztus šampinjonus un frikadeles un salauztus spagetī.
-
Ļauj zupai vārīties aptuveni 5 minūtes, tad pievieno garšvielas un zaļumus.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Pievienot komentāru
Zupas
Recepšu izlases

Ko gatavosim šonedēļ? Plānojam maltītes!

Daudzveidīgām brokastīm: receptes ar vārītām olām

Gatavs ballītei? Izcilas picas perfektai piektdienai!

Kā smaržo ziema? Pēc kanēļa! 12 iedvesmojošas receptes
Sezonālās receptes
Jaunumi
Jaunākās receptes
Nedēļas skatītākās receptes
-
Riekstu pīne
2343 skatījumi -
Labākā soļanka
2328 skatījumi -
Mammas kotletes
2029 skatījumi -
Pildītie cannelloni ar malto gaļu
1911 skatījumi -
Ātrās kartupeļu pankūkas
1766 skatījumi -
Skābā krējuma krēms
1649 skatījumi -
Tradicionāla siļķe kažokā
1518 skatījumi -
Dārzeņi Klintsona ģimenes gaumē
1433 skatījumi
Komentāri