Rīsi ar pupām

Sastāvdaļas

  • ! kārba brūno konservēto pupu
  • Apmēram 50g bekona
  • 1 ēdk eļļas
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 300 g rīsu
  • ½ l īdens
  • 1 tējk sāls
  • Timiāns, čili

Pagatavošana

1 min.
  1. Noskalo pupas.
  2. Ņem 50g pupas un saberž biexenī, piemēram, ar karoti tējas tasē.
  3. Sakarsē katliņā eļļu, pievieno bekona strēmeles, sasmalcināto ķiploku un pupu biezeni.
  4. Brīdi cep. Tad pievieno rīsus un pēc mirkļa ūdeni.
  5. Vāra rīsus gatavus. Ja nepieciešams, pielej ūdeni.
  6. Pievieno timiānu un čili.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi