Fāfītes biezpiena kūka ar rabarberiem

Sastāvdaļas

  • 200 g biezpiens
  • 150 g margarīns
  • 2 glāzes miltu
  • ½ tējkarote soda
  • 2 olas
  • 1 glāze cukura
  • Garšvielas (vaniļas cukurs; cepamais pulveris)
  • Krējums
  • 3 lieli rabarberi

Pagatavošana

40 min.
  1. *biezpienu, margarīnu, 1 olu, cukuru un garšvielas sajauc bļodā
  2. *pievieno izsijātus miltus ar sodu
  3. liek uz ieziestas pannas (maliņas nedaudz augstāk) un cep 180 C apm. 7-10 min
  4. *sīki sagriež rabarberus
  5. *atsevišķā traukā sakuļ otru olu, krējumu un nedaudz cukura. šajā maisījumā apjauc rabarberus. rabarberus (pēc pašas pieredzes) var mēģināt nosusināt, jo ja svaigi, tad ļoti sulosies un pīrāgs ilgi cepsies, bet īstenība ir vērts pagaidīt extra 10 min
  6. *liek uz mīklas un cep vēl kādas 25 minūtes
  7. *padoms - pasniegt var ar vaniļas vai plombīra saldējumu. tad ir nu ļoti garšigi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi