Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Fāfītes biezpiena kūka ar rabarberiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g biezpiens
  • 150 g margarīns
  • 2 glāzes miltu
  • ½ tējkarote soda
  • 2 olas
  • 1 glāze cukura
  • Garšvielas (vaniļas cukurs; cepamais pulveris)
  • Krējums
  • 3 lieli rabarberi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. *biezpienu, margarīnu, 1 olu, cukuru un garšvielas sajauc bļodā
  2. *pievieno izsijātus miltus ar sodu
  3. liek uz ieziestas pannas (maliņas nedaudz augstāk) un cep 180 C apm. 7-10 min
  4. *sīki sagriež rabarberus
  5. *atsevišķā traukā sakuļ otru olu, krējumu un nedaudz cukura. šajā maisījumā apjauc rabarberus. rabarberus (pēc pašas pieredzes) var mēģināt nosusināt, jo ja svaigi, tad ļoti sulosies un pīrāgs ilgi cepsies, bet īstenība ir vērts pagaidīt extra 10 min
  6. *liek uz mīklas un cep vēl kādas 25 minūtes
  7. *padoms - pasniegt var ar vaniļas vai plombīra saldējumu. tad ir nu ļoti garšigi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas