Skip to footer
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Zupas

Meksikāņu ātrā čili zupa

Foto: Shutterstock.com
Meksikāņu čili zupiņa sanāk tik tiešām ļoti garda un galvenais - ātri pagatavojama!
Pagatavošana
32 min
1. Malto gaļu ar sīpoliem, čili un ķiplociņiem katlā kārtīgi apcep.
2. Pārlej ar ūdeni, ber klāt pupiņas, kukurūzu, sablendētus tomātus, sāli pēc garšas. Un vāra 10 minūtes, kopš brīža, kad zupa sāk burbuļot.
3. Pirms pasniegšanas zupai bļodiņās piespiež laimu, uzrīvē sieru, pievieno skābo krējumu, pārkaisa ar kinzu un pasniedz ar kukurūzas čipsiem.

Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Komentāri
Uz augšu