-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Zupas
-
>
Meksikāņu ātrā čili zupa
Meksikāņu čili zupiņa sanāk tik tiešām ļoti garda un galvenais - ātri pagatavojama!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
300 g maltās gaļas
-
400 g bundžiņa konservētu sarkano pupiņu
-
800 g bundža tomātu savā sulā
-
400 g bundžiņa konservētas kukurūzas
-
1 sīpols
-
4 ķiploka daiviņas
-
1 čili pipars
-
Mazliet siera
-
Skābais krējums
-
Svaigi zaļumi (kinza), laima šķēles
-
Kukurūzas čipsi
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
32 min.
-
Malto gaļu ar sīpoliem, čili un ķiplociņiem katlā kārtīgi apcep.
-
Pārlej ar ūdeni, ber klāt pupiņas, kukurūzu, sablendētus tomātus, sāli pēc garšas. Un vāra 10 minūtes, kopš brīža, kad zupa sāk burbuļot.
-
Pirms pasniegšanas zupai bļodiņās piespiež laimu, uzrīvē sieru, pievieno skābo krējumu, pārkaisa ar kinzu un pasniedz ar kukurūzas čipsiem.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs