Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Meksikāņu ātrā čili zupa

Meksikāņu ātrā čili zupa

FOTO: Shutterstock.com

Meksikāņu čili zupiņa sanāk tik tiešām ļoti garda un galvenais - ātri pagatavojama!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g maltās gaļas
  • 400 g bundžiņa konservētu sarkano pupiņu
  • 800 g bundža tomātu savā sulā
  • 400 g bundžiņa konservētas kukurūzas
  • 1 sīpols
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 1 čili pipars
  • Mazliet siera
  • Skābais krējums
  • Svaigi zaļumi (kinza), laima šķēles
  • Kukurūzas čipsi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

32 min.
  1. Malto gaļu ar sīpoliem, čili un ķiplociņiem katlā kārtīgi apcep.
  2. Pārlej ar ūdeni, ber klāt pupiņas, kukurūzu, sablendētus tomātus, sāli pēc garšas. Un vāra 10 minūtes, kopš brīža, kad zupa sāk burbuļot.
  3. Pirms pasniegšanas zupai bļodiņās piespiež laimu, uzrīvē sieru, pievieno skābo krējumu, pārkaisa ar kinzu un pasniedz ar kukurūzas čipsiem.

    Labu apetīti!
    Pirms pasniegšanas zupai bļodiņās piespiež laimu, uzrīvē sie...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cepta marinēta līdaka

Cepta marinēta līdaka

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas