Vīriešu zupa

2006. gada 25. maijs
Foto: Agnese Štrausa
Pagatavošana
1 min
1. Zupai jābūt sātīgai un treknai! Neder diētām!
2. Sākuma vajag sagriezt gaļu kubicinnjos 2x 2, apvārtīt tos sāli un piparos (pēc garšas)apcept viegliņām un tad ielikt varīties, tad ir garšīgs buljona sākums.. kamēr vārās uz lēna uguns..
3. sarīvē un apcep burkānus--> (pievieno buljonam)
4. sagriež papriku un apcep-->(pievieno buljonam)
5. sīpolus sacep un atstāj uz pannas, līdz nebūs pievienoti kartupeļi, pēc kartupeļu pievienošanas pievieno arī sīpolus un tad laiks tomatiem.. ieteiktu izņemt tos jau iepriekš no buņģas un sadalīt(tie medz but ļoti lieli un zupā neerti lietojumā) tad pievieno visas garšviela un vara vel kādas 10-15 min.. kartupeļi ka gatavi butība, pievienojiet vēl tikai tomatu merci vai pastu (kam nu kas labak garso) samaisiet, pavariet minuti-2..
6. un Labu apetīti!
7. Zupai jāsanak ļoti biezai, tāpec arī saucas vīriešu zupa, (no tas var paēst)
8. bez tomatiem mierīgi var iztikt un garšvielas noteikti var aizvietot ar parasto vegetu vai ko tamlīdzīgu. un asumam var pievienot ēdamkaroti sinepju.
9. pievienojot tomatus esiet uzmanīgi ar zupas sālīšanu, jo dažreiz burkas ar tomatiem trāpās ļoti sāļas.
Uz augšu