Sakņu vinegrets

Sakņu vinegrets
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 400 g svaigu kāpostu
  • 300 g vārītu kartupeļu
  • 200 g antonovkas ābolu
  • 100 g sīpolu
  • 2 -3 ēd. k. biešu sulas
  • 2 ēd. k. citrona sulas
  • 3 ēd. k. kukurūzas vai olīvu eļļa
  • Sāls
  • Cukurs
  • Smalkie pipari pēc garšas

Pagatavošana

20 min.
  1. Kāpostus sarīvē uz saķņu rīves, pārlej biešu sulu, izmaisa.
  2. Vārītus kartupeļus, ābolus, sīpolus sagriež kubiņos, sajauc, pārlej eļļas mērci ( eļļai pievieno citrona sulu, sāli, cukuru, piparus, samaisa).
  3. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi