Zirņu biezeņzupa ar olu dzeltenumu

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 400 g konservētu zirnīšu
  • 1 l piena
  • 4 ēd.k. kviešu miltu
  • 4 ēd.k. sviests
  • 4 gab. olu dzeltenumi
  • Sāls
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Konservētus zirnīšus pavāra nelielā ūdens daudzumā, izrīvē caur sietu.
  2. Masai pievieno ¾ l piena, kurā iejaukti kviešu miltu, un pavāra 15-20 minūtes.
  3. Sagatavoto maisījumu no olu dzeltenumiem un piena , pievieno sāli pēc garšas, sviestu un maisa, līdz izveidojās viengabīga masa.
  4. Iegūto masu pievieno zupai.
  5. Gatavu pārkaisa ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi