Kartupeļu un ķilavu uzkodas

Sastāvdaļas

  • 4 ar mizu vārīti kartupeļi
  • 1 kārba ķilavu
  • 2 sīpoli
  • Tomāti vai sarkanā paprika
  • Olīnas
  • Loki

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķilavas iztīra, atdalot arī muguras asaku.
  2. Veselu vai pa muguras līniju uz pusēm sadalītu ķilavu satin veltnītī, sākot no galvas.
  3. Kartupeļus notīra, sagriež šķēlēs.
  4. Olīvas pārdala uz pusēm, izņem kauliņus.
  5. Sīpolus notīra, sagriež ripās, tās sadala gredzenos.
  6. Uz paplātes vai lēzenā šķīvja vienā kārtā brīvi saliek kartupeļu šķēles, uz katras no tām uzliek saveltētu ķilavu, katram veltnītim uzmauc sīpolu gredzenu, veltnīti iesprauž loku, uzliek olīvas vai sarkanā paprika, vai tomāta šķēlīti.
  7. Uzkodas ērtai paņemšanai iesprauž koka irbulīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi