Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Uzkodas

Kartupeļu un ķilavu uzkodas

Foto: Shutterstock.com
Vienkārša, bet garda uzkoda gan svētkiem, gan ikdienai.
Pagatavošana
1 min
1. Ķilavas iztīra, atdalot arī muguras asaku.
2. Novārītiem kartupeļiem noņem miziņu, apcep kartupeļus zeltainus eļļā.
3. Olīvas pārdala uz pusēm, izņem kauliņus.
4. Sīpolus notīra, sagriež ripās, tās sadala gredzenos.
5. Uz paplātes vai lēzenā šķīvja vienā kārtā brīvi saliek apceptos kartupeļus, uz katras no tām uzliek ķilavu, virsū liek sīpolu gredzenus, uzliek uz pusēm pārgrieztas vārītās olas, olīvas, pārkaisa ar lociņiem, dillēm.
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu