Skumbrija šampinjonu mērcē

Sastāvdaļas

  • 2 gab. skumbrijas
  • 1 ēd.k. milti
  • 2 ēd.k. sviests vai margarīns
  • 2 ēd.k. rīvēta siera
  • 2 ēd.k. salds krējums
  • Sāls
  • Pipari
  • Citronu sula vai citronskābe
  • 1 gab. olu dzeltenums
  • 150 g šampinjoni vai baravikas

Pagatavošana

1 min.
  1. Skumbrijas notīra, uzber sāli, aprasina ar citrona sulu, sviestā zivis apcep no abām pusēm brūnas.
  2. Ieliek sasildītā traukā un novieto siltā vietā.
  3. Taukvielām, kas palikušas pēc apcepšanas,apcep sīki sagrieztas sēnes, pieber miltus, pielej mazliet ūdens un pagatavo mērci, pievieno sāli, piparus, pielej citronu sulu un visu labi sajauc kopā ar olas dzeltenumu, uzkarsē, līdz mērce sabiezē.
  4. Zivis pārlej ar šo mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi