Gardi biezpiena plācenīši

Gardi biezpiena plācenīši
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 600 g biezpiena
  • 2 olas
  • 3 ēd. k. miltu
  • 0.5 glāze/s piena
  • 3 ēd. k. cukura
  • Sāls
  • Eļļa

Pagatavošana

30 min.
  1. Saspaida biezpienu vienmērīgā masā, iesit olas.
  2. Biezpienam pievieno miltus un pienu, lai veidojas vienmērīga konsistence. Cukuru un sāli pēc garšas. Atkarībā no biezpiena biezuma vai šķidruma, pienu var pieliet mazāk. Plācenīšu massa nevar būt līstoša.
  3. Plācenīšu massu ar koka karoti liek uz sakarsētas pannas ar eļļu un cep no abām pusēm. Plācenīšus vislabāk cept labas kvalitātes pannā, jo tie mēdz piedegt.
  4. Vislabāk garšo ar krējumu un cukuru vai ievārījumu.

    Labu apetīti!
    Vislabāk garšo ar krējumu un cukuru vai ievārījumu.

Labu...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Dace Barkāne 2017. gada 11. novembris 14:41
Neder nekam recepte,pārāk šķidra massa sanāk,vēl mazāk piena lēju,nekas neturas kopā 😕

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi