Omlete austriešu gaumēi

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 1 glāze miltu
  • 1 /8l piena
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 tējkarote rozīņu
  • ½ tējkarotes kanēļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Pienu, olas, cukuru un miltus labi samaisa. Izkausētā sviestā uzmanīgi ielej sagatavoto masu. Kad omlete sacepusies, pievieno rozīnes un kanēli, apgriež otrādi un ar divām dakšiņām saplucina gabaliņos. Izcepta omlete ir kraukšķīga

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi