Olās cepti ziedkāposti

Olās cepti ziedkāposti
Foto: PantherMedia/ScanPix
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1 galviņa ziedkāposta
  • 3 olas
  • 1 glāze ūdens
  • 1 tējk. miltu
  • Sāls
  • 3 -5 ēd. k. sviesta vai margarīna

Pagatavošana

40 min.
  1. Ziedkāpostus sadala ziedkopās, izvāra sālsūdenī pusmīkstus un apcep sviestā brūnus.
  2. Olas sakuļ ar miltiem, pielej nedaudz ūdeni, kurā vārījās kāposti, labi sakuļ, pārlej apceptiem ziedkāpostiem un sarecina.
  3. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi