Biezpiena pīrāgsi

Sastāvdaļas

  • 500 g miltu
  • 30 g raugs
  • 1 /8 l piens
  • 100 g sviests vai margarīns
  • 100 g cukurs
  • Šķipsniņa sāls
  • 1 ola
  • Pildījumam: 600 g biezpiena
  • 500 g sviesta
  • 150 g cukura
  • 2 olas
  • 2 ēd.k. cietes
  • 50 g mandeļu šķēlīšu
  • Šķipsniņa sāls, vaniļas cukurs
  • 200 g džema
  • 1 ēd.k. sviesta

Pagatavošana

1 min.
  1. Pagatavo rauga mīklu bez ierauga.
  2. Uzrūgušu mīklu izveltnē, liek uz ietaukotas plāts un veido maliņas.
  3. Pildījumam sagatavo biezpienu – samaisa ar izkausētu sviestu, pievieno pārējās sastāvdaļas un labi samīca. Uz mīklas pamīšus uzliek džemu un biezpiena pildījumu. Cep apmēram 200 °C 50 min. Izceptu pīrāgu apslaka ar izkausētu sviestu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi