1. Sadrupinātu raugu samaisa ar 2 tējk. cukura un 2 ēdamk. remdena piena un noliek 10 min. uzrūgt. Bļodā iesijā miltus, veido iedobi un tajā iemīca raugu, pievieno atlikušās mīklas sastāvdaļas. Mīklu labi samīca un ļauj 30–40 min. uzrūgt, pēc tam to izveltnē taisnstūra formā.
2. Pildījumam. Rozīnes nomazgā. Katliņā uzvāra sviestu, cukuru, miltus un krējumu, iemaisa cukātes. Silto masu kopā ar rozīnēm vienmērīgi sadala virs mīklas pamatnes, atstājot 1 cm platas malas. Tad mīklu satin, veido vainaga formu, galus stingri saspiež, liek uz cepamās plāts un atstāj 30 min. uzrūgt. Cep cepeškrāsnī 180–200 °C 25 minūtes. Gatavu atdzesē, pārklāj ar glazūru un pārkaisa ar mandelēm.