Biezpiens ar mellenēm

Sastāvdaļas

  • 20 g mellenes
  • Cukurs
  • Daži pilieni ūdens
  • 500 g biezpiens
  • 50 g cukurs
  • ¼-3/8 l pilnpiena

Pagatavošana

1 min.
  1. Mellenes ar cukuru un pāris pilieniem ūdens viegli izsutina, kad tās atdzisušas, pievieno caur sietu izberzta biezpiena, samaisa ar 50 g cukura un patstāvīgi maisot, ar karoti pielej laba pilnpiena.
  2. Šādi sagatavota biezpiena pasniedz mazās bļodiņās un dekorē ar ogām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi