Sākums > Receptes > Zupas

Dārzeņu biezzupa

2005. gada 5. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Sīpolu un ķiploku notīra un sasmalcina. Čili pārgriež uz pusēm, izņem sēklas un mīkstumu sasmalcina. Dārzeņus notīra un sagriež apmēram vienādos gabaliņos.
2. Pupiņu pākstis pārgriež uz pusēm. Katliņā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus, ķiplokus, čili. Pievieno pārējos dārzeņus un nedaudz apcep.
3. Pievieno sāli, piparus, buljonu un zupu vāra 12 min. zem vāka. Pirms gatavības zupai pievieno krējumu un patur dažas minūtes. Pētersīļiem norauj lapiņas, sasmalcina un pārkaisa zupai.
Uz augšu