Zemnieku zupa ar cauraudzīti un putraimiem

Zemnieku zupa ar cauraudzīti un putraimiem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1/2 glāze/s putraimu
  • 200 g žāvēta cūkgaļas cauraudzīša
  • 3 kartupeļi
  • 2 burkāni
  • 1 sīpols
  • 15 g diļļu (veikala buntīte)
  • 1.5-2 l ūdens - ja nepieciešams pielej vairāk
  • Sāls
  • Piparu graudiņi
  • Lauru lapa

Pagatavošana

60 min.
  1. Ūdenī liek vārīties putraimus. Lai vārīšanās notiktu raitāk, tos iepriekš var izmērcēt.
  2. Paralēli tam sagriež gubiņos gaļu un sīpolu, viegli apcep uz pannas. Pievieno putraimiem. Papildina visu arī ar garšvielām - sāls, piparu graudiņi, lauru lapa.
  3. Nomizo kartupeļus, burkānus. Kartupeļus sagriez, burkānus sarīvē un liek katlā, kad putraims jau kļūst mīksts. Vāra visu līdz dārzeņi gatavi.
  4. Sasmalcina dilles, iemaisa zupā un ļauj garšām savilkties.
    Zupā nepārspīlē ar ūdeni - gardāka, ja biezāka.

    Labu apetīti!
    Sasmalcina dilles, iemaisa zupā un ļauj garšām savilkties....
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi