Sākums > Receptes > Zupas

Zemnieku zupa ar cauraudzīti un putraimiem

2006. gada 22. maijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Ūdenī liek vārīties putraimus. Lai vārīšanās notiktu raitāk, tos iepriekš var izmērcēt.
2. Paralēli tam sagriež gubiņos gaļu un sīpolu, viegli apcep uz pannas. Pievieno putraimiem. Papildina visu arī ar garšvielām - sāls, piparu graudiņi, lauru lapa.
3. Nomizo kartupeļus, burkānus. Kartupeļus sagriez, burkānus sarīvē un liek katlā, kad putraims jau kļūst mīksts. Vāra visu līdz dārzeņi gatavi.
4. Sasmalcina dilles, iemaisa zupā un ļauj garšām savilkties.
Zupā nepārspīlē ar ūdeni - gardāka, ja biezāka.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu