Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Zemnieku zupa ar cauraudzīti un putraimiem

Zemnieku zupa ar cauraudzīti un putraimiem

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1/2 glāze/s putraimu
  • 200 g žāvēta cūkgaļas cauraudzīša
  • 3 kartupeļi
  • 2 burkāni
  • 1 sīpols
  • 15 g diļļu (veikala buntīte)
  • 1.5-2 l ūdens - ja nepieciešams pielej vairāk
  • Sāls
  • Piparu graudiņi
  • Lauru lapa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Ūdenī liek vārīties putraimus. Lai vārīšanās notiktu raitāk, tos iepriekš var izmērcēt.
  2. Paralēli tam sagriež gubiņos gaļu un sīpolu, viegli apcep uz pannas. Pievieno putraimiem. Papildina visu arī ar garšvielām - sāls, piparu graudiņi, lauru lapa.
  3. Nomizo kartupeļus, burkānus. Kartupeļus sagriez, burkānus sarīvē un liek katlā, kad putraims jau kļūst mīksts. Vāra visu līdz dārzeņi gatavi.
  4. Sasmalcina dilles, iemaisa zupā un ļauj garšām savilkties.
    Zupā nepārspīlē ar ūdeni - gardāka, ja biezāka.

    Labu apetīti!
    Sasmalcina dilles, iemaisa zupā un ļauj garšām savilkties....

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vitamīnu salāti

Vitamīnu salāti

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas