Rauga pankūkas ar ogām

Rauga pankūkas ar ogām
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 300 g miltu
  • 250 g piena
  • 3 olas
  • 100 g saldā krējuma
  • 20 g rauga
  • 1 ēd. k. cukura
  • Naža gals sāls
  • 50 g sviesta cepšanai

Pagatavošana

45 min.
  1. Raugu atšķaida remdenā pienā. Miltus iesijā bļodā, pievieno pienu ar raugu un olu dzeltenumus, pieliek sāli, cukuru visu labi sakuļ un raudzē 30 min.
  2. Pēc tam pievieno saldo krējumu un saputotus olu baltumus. Pannā izkausē sviesta gabaliņu, ielej kausu mīklas un cep no abām pusēm pankūkas.
    Pasniedz ar pūdercukuru un ogām.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Evelīna Konovalova 2017. gada 18. februāris 17:08
Kādai jābut konsistencei? Kādu raugu jaizmanto? Vai drīkst cept eļļā?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi