Pica zondes maizei

Sastāvdaļas

  • Baltmaize - var būt drusku sakaltusi
  • 2 olas - vai vairākas (vistu)
  • Piens - pietiek ar pusglāzi
  • 15 gr dilles
  • Kečups
  • Desa - jebkāda, kaut vai studentu lētā :)
  • Sieru - garšai un dekoram
  • Garšvielas - var arī bez

Pagatavošana

1 min.
  1. Ņemam baltmaizi un sagriežam kubiciņos. Liekam maizi uz pannas un apcepam maisot, lai drusku brūnāki paliek, bet ne kraukšķīgi un cieti. Neaizmirstam arī desu apcept un kopā ar maizi samaisam uz pannas. Ķeram olas, sitam bļodā un maisam kopā ar pienu. Kad maize un desa ir apcepta, lejam olas maisijumu virsū un sieru kaisam virsū. Uz mazas uguns cepam taalāk lai maize turētos kopā. Pēc 3-5 minūtēm gan jau būs apcepies maisijums ar maizi. Neaizmirstam kečupu, dilles un garšvielas pēc vēlmes. Pasniedzama picca dziļajos šķīvjos, jo iespējams ka drups.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi