Sākums > Receptes > Deserti

Pica zondes maizei

2006. gada 22. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. Ņemam baltmaizi un sagriežam kubiciņos. Liekam maizi uz pannas un apcepam maisot, lai drusku brūnāki paliek, bet ne kraukšķīgi un cieti. Neaizmirstam arī desu apcept un kopā ar maizi samaisam uz pannas. Ķeram olas, sitam bļodā un maisam kopā ar pienu. Kad maize un desa ir apcepta, lejam olas maisijumu virsū un sieru kaisam virsū. Uz mazas uguns cepam taalāk lai maize turētos kopā. Pēc 3-5 minūtēm gan jau būs apcepies maisijums ar maizi. Neaizmirstam kečupu, dilles un garšvielas pēc vēlmes. Pasniedzama picca dziļajos šķīvjos, jo iespējams ka drups.
Uz augšu