Lokmaizeii

Sastāvdaļas

  • Sīpolloki
  • Sviests (vai margarīnu)
  • Rupmaize
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Ņemam rupmaizi, nogriežam vienu šķēli apmēram 1cm biezu. Uzsmērējam sviestu, nevisai biezā kārtā, bet tā lai nespīd cauri. Tad sagriežam sīpollokus pa 0.3cm gredzentiņos un uzkaisam maizei. Un tiem pa virsu druscīt sāls. UZMANĪBU: loki un sāls jāber uz tās puses maizei, kura ir apsmērēta ar sviestu. Labu apetīti

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi