Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kabači olā

Kabači olā

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kabacis
  • 2 olas
  • 1 ēd. k. piena
  • 1 ēd.k miltu
  • Dilles
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • Ķiploki
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Kādā traukā samaisa olas kopā ar 1 ēd. k. piena, 1 ēd. k. miltu. Sāli, piparus un dilles pievieno pēc garšas.
  2. Sagriež kabaci plānās ripiņās. Uzliekt sildīties pannu.
  3. Kamēr panna sildās, paņem kabača šķēlīti un iemercē olā un liek uz pannas. Jāapcepj no abām pusēm. Gatavus pārkaisa ar sasmalcinātu ķiploku.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Seleriju un vistas filejas karbonādes

Seleriju un vistas filejas karbonādes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 25. oktobris 00:00 25.10 00:00
Ko mēs ēdīsim frontē? (1)
Karavīru sausās uzturdevas izsaiņošana un apēšana

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas