Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
3
Jaunākie Vecākie
R
Rihards
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Viens no garsigakajiem un veseligiem edieniem !!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pameģiniet pagatavot, pagaršojiet un rakstiet atsauksmes.
Karstā laikā veselīgi, ērti un garšīgi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inese Jagere
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Gribu dalīties savā pieredzē vārot gardu skābputru. Pamatā - visas putras gatavo vienādi, bet tomēr katrai saimniecei ir sava gatavošanas nianse.
_________
Miežu putraimus vāru ūdenī bez sāls, mīkstus, bet ne par daudz.
Ja mājās ir rūgušpiens, tad ar karoti lēni to lieku karstā putrā.
Nolieku visu skābēt - 1-2 dienas. Kad vajadzīgais skābums ir sasniegts, putru glabāju ledusskapī.
Ēšanas reizēs katls tiek izņemts no ledusskapja, porciju traukos salieta putra, klāt pevienoju svaigu pienu un sadrupinātu biezpienu.
Krejumu nelietoju.
_________
Tā var vasaras karstumā, vairākas dienas nedomāt par darbošanos pie karstas plīts.
Skabputrai klāt var pasniegt rupmaizi ar sālītu siļķi, ceptu siļķi vai ķilavām.
_________
Labu apetīti!

________________
Rakstiet, ja ir kāds interesants, nesarežģīts ēdiens vasaras karstumā!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Līdzīgās receptes

Brokastis

Jaunākās receptes