Spageti la carbonarai

Sastāvdaļas

  • Olīvu eļla.300gr bekona
  • 220 ml saldai krējums
  • 4 olas
  • Spagetti makaroni apmēram viens iepakojums

Pagatavošana

1 min.
  1. Ēdamkaroti eļļas (olīvu) uzkarsē, klāt sīki sagrieztu ķiploku. Mazliet apcep (minūti). Tam klāt 300 gr sagriezta bekona (paliesa), atkal apcep.
  2. Atsevišķi sakuļ 220 ml treknu saldo krējumu ar 4 olu dzeltenumiem. To lēnām iemaisa apceptajā bekonā, izkarsē uz lēnas uguns. Jāuzmanās, lai olas neizcepas, bet ir mērcveidīga masa.
  3. Uz mērces gatavības brīdi būtu jābūt gataviem makaroniem (var kādus no garajiem). Mērci pārlej makaroniem, pārkaisa parmezānu

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi