S, 15.02.2025.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Bizness
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Iesūti ziņu!
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Konservējumi
> Zemeņu ievārījums
Zemeņu ievārījums
ilona Bērziņa
2006. gada 22. maijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
25 min
1.
Tīras zemenes pārber ar cukuru, lai sacukurojas.
2.
Pēc 24 stundām liek vārīties, nosmeļ putas. Ja zemenes būs labi savilkušās ar cukuru, tad tik ātri nešķīdīs.
3.
Vāra apmēram 10-15 minūtes, lai paliek tumšāka krāsa.
Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Ātri pagatavojamās
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Recepšu izlases
Kartupelis lietuviešu gaumē jeb cepelīni: 10 receptes izvēlei
Recepšu izlases
Grauzdētu auzu pārslu gardumi: 10 desertu izlase
Interesanti
Tests
⟩
Vai zini, kā sauc vismaz 5 no 7 eksotiskajiem augļiem?
Interesanti
Kafijas dzirnaviņas "Straume". Kāpēc tās darbojas arī pēc 40 gadiem?
(11)
Interesanti
Tests
⟩
Nosauc augli vai ogu, redzot tikai tā vidiņu tuvplānā
Interesanti
"Glikozes revolūcija": viena grāmata, 10 triki, divu speciālistu komentāri
TVNET jaunākie raksti
RUS TVNET
Яна Брук: "Я умею делать шоу и ни о чем не жалею!"
RUS TVNET
Нехватка средств заставляет украинцев возвращаться домой, несмотря на опасность
RUS TVNET
Трамп говорит, что хочет мира в Украине. Украинцев тревожит, как этот мир будет выглядеть
RUS TVNET
Шура Би-2: детство в Беларуси, жизнь в Австралии и переезд в Ригу
Uz augšu