Mazsālīti gurķi pana gaumēi

Sastāvdaļas

  • 5 kg gurķu
  • Sāls 100gr
  • Mārrutki "omes" 2 ēd.k
  • Dilles ar kātiem
  • Ūdens 3 l
  • Medus

Pagatavošana

1 min.
  1. Gurķiem nogriež galus un pārgriež uz pusēm. Sakārto dziļā traukā kopā ar dillēm. Pārlej ar ūdenī izškīdinātu sāli un sinepēm. Liek vēsā vietā zem sloga uz 2 diennaktīm.
  2. Tag ņem ārā un pārgriež vēlreiz us pusēm. Ņem ar rokām, mērc medū un ēd. Ljoti patīkama saldskābena garša. To pašu var darīt arī ar svaigiem gurķiem. UZMANĪBU: rodas atkarība

Komentāri

Ija 2009. gada 25. augusts 09:37
Iespējams, ka ļoti garšīgi, tikai man pietrūkst ticamības moments. Ņemam "omes" mārrutkus, bet kur rodas vai paliek sinepes????

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi