Ar sēnēm pildītas kotletesii

Sastāvdaļas

  • 400 g jaunlopu un cūkas gaļas
  • 1 šķēle baltmaizes
  • 2 ēdamkarotes piena
  • 1 sīpols
  • 1 ola
  • Sāls
  • Pipari
  • Rīvmaize
  • Tauki
  • Pildījums
  • 200 g sēņu
  • 1 sīpols
  • Tauki
  • Sāls
  • Pipari
  • 1 tējk. tomātu bizeņa
  • 1 tējk. rīvmaizes

Pagatavošana

1 min.
  1. Sēnes un sīpolu sasmalcina, cep taukos uz lēnas uguns 6-8 min., tad pievieno sāli, piparus, tomātu biezeni, rīvmaizi un turpina karsēt maisot. Gatavu pildījumu atdzesē.
  2. Maltai gaļai pievieno pienā izmērcētu, nospiestu baltmaizi, sīki sasmalcinātu sīpolu, olu, sāli, piparus un pagatavo kotlešu masu. Gaļas masu sadala porcijās, saplacina katru, ar tējkaroti vidū liek pildījumu, izveido kotleti, apviļā to rīvmaizē un cep sakarsētos taukos

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi